top of page

Humbug presents: ‘Die Hard’ in Filmhuis Klappei in Antwerpen

Bijgewerkt op: 17 dec. 2021

Die hard duikt meer dan eens op in ons eerste nummer, waarin we uitzoeken of het machotijdperk ten einde is. Omdat deze Bruce Willis-klassieker de afgelopen decennia tot de beste kerstfilm aller tijden uitgroeide, vertonen we hem op donderdag 16 december in Filmhuis Klappei in Antwerpen. Yippee ki-yay, motherfucker!

Die hard
Die hard

It’s not Christmas until Hans Gruber falls off Nakatomi Plaza. Niet alleen het opschrift van mijn favoriete kersttrui’, schrijft Ben Van Alboom in Humbug #1, ‘maar het is ook een waarheid als een kalkoen. Alan Rickman blijft de beste Grinch en Bruce Willis zorgt voor de grootste kerstmirakels.’


Geen betere reden dus om pre-Kerstmis te vieren met John McTiernan en Humbug, dat deze testosteronrijke kerstklassieker op donderdag 16 december om 20.15u inleidt en vertoont in de Antwerpse stadsbioscoop Klappei.


Tickets kosten €5 en reserveer je via deze link. 

Genoten van dit artikel? Neem een jaarabonnement op Humbug en ontvang elk kwartaal een oogstrelend magazine in je bus. Zo maak je meteen ook onafhankelijke filmjournalistiek mogelijk.


Comments


bottom of page