top of page

Goedemiddag, goedenavond en welterusten!

Bijgewerkt op: 8 mei

Na zijn papieren magazine stopt Humbug vzw vanaf nu ook met het publiceren van actuele stukken, interviews en recensies op zijn website. Op 29 mei 2024 zwaait het Humbug-team definitief af met een speciale vertoning van de Tilda Swinton-klassieker Michael Clayton in De Cinema.

Beeld uit 'The Truman Show'
Beeld uit 'The Truman Show'

De afgelopen maanden hebben we hard nagedacht over de toekomst van Humbug. Nadat we eerder uitgave van ons papieren magazine al stopten, stoppen we nu ook met het actualiseren van onze site.


Een moeilijke, maar ook logische beslissing. Toen op 9 juni 2021 deze site online ging – dezelfde dag dat de bioscopen in België na een sluiting van 225 dagen eindelijk weer open mochten – was deze vooral bedoeld als verkoopkanaal van ons papieren magazine. Al snel groeide onze site echter uit tot een volwaardige publicatieplek. Wekelijks werden er 2 à 3 stukken gepubliceerd – van prikkelende essays en exclusieve interviews tot spraakmakende recensies – die via onze nieuwsbrief bij onze lezers belandden. Maar met het wegvallen van ons papieren magazine verdween ook de urgentie om online verder te doen.


Op woensdag 29 mei zwaaien we daarom in De Cinema (Antwerpen) definitief af met een speciale vertoning van de thriller Michael Clayton, de enige film waarvoor Tilda Swinton (waarover ons laatste nummer ging) een Oscar won. Reserveer hier alvast je ticket. Ook krijg je heel de maand mei automatisch 30% korting als je (meer dan) één nummer koopt, en 50% korting als je vier of meer nummers koopt. Ideaal om je collectie compleet te maken!"In case I don’t see ya, good afternoon, good evening, and good night." (Truman Burbank (Jim Carrey) in The Truman Show)


Comments


bottom of page