top of page

Bouw jij mee het campagneteam van Humbug uit?

Hou jij van film, heb je elk kwartaal enkele uurtjes vrij en weet jij waar filmliefhebbers rondhangen in Brussel, Leuven, Gent, Antwerpen, Rotterdam of Amsterdam? Dan is Humbug op zoek naar jou! 

©Annemarie Sutterfield (cc0 Public domain)
©Annemarie Sutterfield (cc0 Public domain)

Humbug is een onstuimig en kritisch filmmagazine, zowel online en driemaandelijks op papier. Het wordt sinds juni 2021 gemaakt door een vrijwillige kernredactie en een enthousiaste poule van Belgische en Nederlandse auteurs en illustratoren. 


Omdat we ons mooie magazine nog beter willen verspreiden, zoeken we vrijwilligers

Omdat we ons mooie magazine nog beter willen verspreiden, zoeken we vrijwilligers die in april, juli en oktober 2023 enkele uurtjes tijd hebben om Humbug-posters en -postkaartjes op te hangen en te verspreiden in Brussel, Leuven, Gent, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Woon jij in een van deze steden en lijkt het je leuk om er met een koker vol posters, een rol Scotch-tape en een bundel postkaarten op uit te trekken? 

Humbug-poster
Humbug-poster

Stuur een mailtje naar info@humbugmag.be en vertel ons in welke stad je woont én in welke bioscopen, café’s, koffiebars, studentenrestaurants en/of cultuurhuizen je daar posters wil hangen. Dan bekijken we daarna samen wat mogelijk is.


In ruil voor jouw tijd en gezellige stadskennis krijg je van ons twee tickets voor een film in je plaatselijke stadsbioscoop, én natuurlijk het Humbug-issue waarvoor je posters ophangt.


Klaar om bij het campagneteam (lees: filmliefhebbers met een missie) van Humbug aan te sluiten?


Laat het ons weten via info@humbugmag.be!


Comments


bottom of page